Trodde mina arbetskollegor skulle satt igång krigslarmet när de anlänt till jobbet och jag inte redan var på plats. Tji fick jag när jag kom en timme senare till jobbet och ingen av dem ännu kommit till kontoret.
 
Eftersom jag igår hade andra saker för mig efter jobbet blev det inget CX. Spanade istället in morgonpasset på tisdagar vid 7:15, blev ett tidigare tåg imorse med trevligt sällskap i form av Cindy. Som väntat kändes passet inte lika tufft som förra veckans, däremot blev efterspelet värre eftersom man dels skulle duscha där och sedan göra sig iordning för en arbetsdag. Stressade upp till kontoret för jag tänkte att nu sitter minsann mina kollegor och undrar vart jag tagit vägen eftersom jag alltid befinner mig på kontoret innan 7:30. Men när jag väl kom fram till min plats var ingen där ännu. Först på kontoret trots att jag dyker upp en timme senare än vanligt... vet inte om det säger mer om mig eller mer om mina kollegor. 
 
Igår blev det några avsnitt av Bloodline, tack och lov! Dock blev det inte riktigt det antalet avsnitt som jag hoppats på. Kände halvvägs in i tredje att jag höll på att somna och det var säsongsfinalen så man visste ju att det skulle vara ett viktigt avsnitt som kräver koncentration. Dessutom antar jag att det jag spoilade för mig själv igår kommer ske i det avsnittet. I ärlighetens namn tror jag att jag misstänkt den händelsen även om jag inte spoilat det, kanske inte till hundra procent men tanken hade slagit mig. Min favorit biroll visar sig bara bli jobbigare och jobbigare för huvudpersonerna, vilket även gör att man någonstans önskar personen ondo. Det är något jag både gillar och inte gillar med serier, när de kan få en att ändra uppfattning och tycke så starkt om en person, samtidigt som man kan förstå personens handlingar blir man sur på den ändå. Tillskillnad från Carl i The walking dead som jag tror alla skulle må så mycket bättre av om han blev biten. 
 
Efter morgonens träningspass ska man väl känna sig mer redo än någonsin för denna arbetsdag och allt de kan tänkas tackla en med. Dock har jag en mycket mötessnål dag och en enorm längtan hem till sägen och Bloodline. Denna dag lär kännas lång. 
//Ynnejaxl 

Kommentera

Publiceras ej