Ethan är lycklig och hur kan han inte vara det? Han har fått sin drömpartner, hon är vacker, smart och får honom att känna sig komplett. Han lever tillsammans med henne och hans bästa vän Tango. Han har fått sitt drömjobb och anses vara en av de roligaste kommikerna i landet men ändå känner han att någonting saknas.
 
En dag när Mia kommer hem från jobbet möter han henne utanför huset och går ner på knä. Han friar till henne bara en vecka efter de flyttat in i deras hus. Mia blir glatt förvånad och svarar ja flera gånger om. Ethan lever verkligen för att göra Mia lycklig. 
 
Några dagar senare gör han det igen. När hon kommer hem från jobbet möts Mia av alla deras vänner och ett bröllopsvalv på tomten. Där och då utbyter de bröllopslöften med varandra och förklarar sin eviga kärlek till varandra. Det kanske inte var det mest välplanerade bröllopet men åandra sidan är det inte så viktigt för dem två när allt kommer omkring.  
 
Det visar sig ganska snart att Ethan inte är den enda av dem som kan överraska. En morgon när Ethan gått upp som vanligt och kommit ner i köket för att äta frukost står Mia framför honom med en något större mage än vanligt. Hon berättar glatt att de väntar barn. Snart kommer det finnas en liten miniversion av dem båda. 

Kommentera

Publiceras ej