Det är en vanlig dag på jobbet för Luna. Flera patienter kommer in med olika åkommor. Ända problemet är att sedan Luna blev befordrad till sjuksköterska har hennes förmåga att ställa rätt diagnoser försämrats radikalt och hon har vid flera tillfällen gett fel vård till patienterna. 
 
Plötsligt ropar receptionisten på Luna. Det har kommit ett samtal från en privat bodsatd och Luna måste göra ett hembesök. Hennes allra första. Hon rusar iväg för at thinna ut till sina patienter och drömmer sig bort till olika akutfall som kräver exceptionell vård som hon självfallet levererar. När hon väl anländer till bostaden är det nebart några lätta symptom som snabbt behandlas på plats. 
 
Luna återvänder till jobbet och känner sig en aning besviken över jobbet och den period hon verkar befinna sig i nu. De senaste dagarna har hon inte älskat sitt jobb lika mycket som innan, kanske är den nya rollen inget för henne? Hon har inte släppt drömmen som läkare än och hennes klättring har gått spikrakt fram tills nu ... kanske skulle hon behöva någon form av avkoppling?

Kommentera

Publiceras ej