Ethan finner modet att bjuda ut Mia på en officiell dejt. Först blir det en fika på puben, sedan en kväll på puben. På deras tredje riktiga dejt bjuder Ethan ut Mia på en trerätters. De dricker flera glas med nektarjuice och kanske var det just de glasen som fick honom att fråga om hon ville följa med hem till honom. 
 
När Ethan vaknar dagen efter är han lycklig. I samma rum sover Tango på golvet som vanligt och i samma säng som Ethan sover Mia fridfullt. Han känner sig till frid och vill inte ha sitt liv på något annat sätt. Han smyger upp och lagar en ordenlig frukost till honom och Mia. När frukosten är avklarad och Mia lite osäkert börjar plocka undan efter dem två frågar Ethan med bestämd röst om hon vill flytta ihop med honom. Mia fryser till och sekunderna känns oändliga medan hon vänder sig om mot honom för att försäkra sig om att han verkligen menade det. Ethan ser hur ett leénde sakta smyger sig fram i Mias ansikte innan hon utbrister ja. 
 
Efter en tids av divierande fram och tillbaka beslutar sig Ethan och Mia att bo kvar på tomten som Ethan köpt men de vill ha ett nytt gemensamt hus. Sökandet efter det perfekta huset tar sin tid men tillslut hittar de en planlösning de faller för, de väljer att expandera huset något för att ge det en luftigare känsla.

Kommentera

Publiceras ej