Dagen efter romantikfestivalen försöker Ethan agera som normalt. Inombords sprängs han av alla känslor, förväntningar, eventuell ånger och tankar kring hans närmande igår. Hade han gått för långt? Hade han gått för fort fram? Hade han missuppfattat alla signaler? Han ger sig ut på en joggingtur med Tango i ett försök att rensa tankarna. 
 
Han springer då förbi Hundhuvudet och kan inte låta bli att drömma sig bort. Det är en sån villa som han brukade drömma om när han bodde i sin lilla etta i San myshuno. Inte är det så konstigt med tanke på åtrovärd denna tomt är. Finaste tomten i staden med en underbarutsikt och då har man inte ens nämnt byggnaden och poolen som står på tomten. 
 
När löpturen är slut känner Ethan en viss tomhet, det dröjer inte länge innan tankarna börjar flyga iväg till Mia igen. Lyckligtvis ringer Geraldo och frågar om Ethan vill med till gymmet. Ännu en gång lyckat träning lugna ner Ethan något och Geraldos hjälper också till oerhört mycket. 
 
Efter det tuffa passet sätter vännerna sig ner för att ge deras kroppar kolhydrater. Det är då Ethan känner modet växa inom honom igen. Allt, allt från första mötet med Mia tyder på att hon känner likadant som han. Det får honom att slappna av och förstå att de just nu kör en tango med varandra i romantikens tecken. 

Kommentera

Publiceras ej