Några dagar senare ringer Mia. Hon bjuder hem Ethan för att umgås. Det är en konstig känsla när Ethan kliver in genom dörren till den lägenhet som han tidigare kallat sin, den ser likadan ut men han är så nervös att han inte för en sekund kan känna sig hemma. Det är därför det är så underligt att han i slutet av kvällen fattar modet att fråga om Mia vill gå på romantikfestivalen med honom. 
 
Kvällen därpå är festivalen och Mia ser vackrare ut än någonsin. Dessutom ger hon Ethan blickar som gör honom generad och nästan knäsvag. Det kan bero på atmosfären eller faktumet att de nu lärt känna varandra bättre, oavsett känner sig Ethan mer förtrollad av henne än vad han gjorde första dagen de sågs.
 
Framåt slutet av festivalen tar känslorna över och Ethan kan inte längre motstå frestelsen att kyssa Mia. Det är som att alla tankar stängs av och han agerar enbart på känslorna vilket överumplar både Mia och Ethan. Men nu är det gjort. Nu har han visat tydligt för henne hur han känner och han kan bara hoppas att hon känner likadant, för visst har hon sänt ut sådana signaler? 

Kommentera

Publiceras ej