I takt med att Ethan blir allt mer framgångs rik börjar han känna sig allt mer kvävd i sin lilla etta. Även om han älskar sin lilla våning känner han att det är dags att gå vidare till något mognare och framför allt något som representerar hans karriärsframgångar. Han finner till slut en modern liten villa i Brindleton Bay, husdjursstaden. Men för att passa in i denna nya stad och samtidigt inte dö av lågt socialt umgänge inser Ethan att han måste skaffa sig ett husdjur. Det är då Tango kliver in hans liv. De två fattar tycke för varandra snabbt. 
 
Ethan ser även till att vårda sina vänskaper med sina tidigare vänner och försöker skaffa nya vänner i Brindleton Bay. När Ethan inte jobbar en helgkväll försöker han se till att träffa sina vänner på en pub eller liknande där de alla kan slappna av i den gemytliga stämningen. 
 
Framgångar inom hans yrke innebär inte bara bättre gig och mer pengar utan mer fritid eftersom arbetsdagarna är färre även om han har sina vänner och lätt kan skaffa nya så har även de egna liv och somliga egna familjer. Hemma blir det lätt ensamt, speciellt när man har så mycket fritid som Ethan har. Vad hade han gjort om han inte hade haft sin lilla fyrbenta vän i denna nya stad? 
 
Vid hamnkajen kan man även köpa dagsfångad fisk. Brindleton Bay må inte ha samma puls eller samma nattliv som San myshuno men Ethan faller allt mer och mer för lugnet som denna stad har att erbjuda. Kanske är det en del av att växa upp? 

Kommentera

Publiceras ej