En kväll kort efter hon träffat Jason får Luna syn på en mystisk gestalt utanför sitt fönster. Hon blir rädd för gestalten men kan inte låta bli att fortsätta titta på den. Efter en stund känner hon igen gestalten, det är Jasons kompis som Luna tror heter Filippa. Luna undrar vad Filippa gör här men någonting skrämmer henne för att öppna dörren och fråga. Medan hon står och tittar på Filippa ser hon något som blottas mellan hennes läppar, var det huggtänder? 
 
Luna vet inte vad hon ska tro. De närmsta dagarna kan hon inte släppa den synen av Filippa och hennes ... huggtänder? Såg Luna verkligen det hon såg eller drömde hon? Var verkligen Filippa utanför hennes hus? Luna börjar tänka tillbaka till den kvällen när hon träffades Jason, missade hon något underligt med Filippa? Men Luna finner inget svar, hon var ju alldeles för upptagen med Jason ... missade hon kanske något med Jason? Men det enda hon minns är den där pirriga känslan han gav henne .. och hans mjuka läppar.
 
Luna vet inte vad hon ska göra så hon vänder sig till Rosalee för hjälp. Rosalee tycker genast att den där Jason låter betydligt mycket mer intressant nu när dessa detaljer tillkommit än vad han gjorde första gången hon hörde talas om denna mystiska man från baren. Skämtsamt drömmer hon sig bort om scenariot att hennes tvillingsyster träffat en vampyr. De båda systrarna skrattar bort det hela men Luna kan inte riktigt släppa den konstiga känslan hon har. Det är något mer med den där Jason.
 
Dock slutar historien inte där. Luna har känts sig lite uppblåst och mer hungrig än vanligt de senaste dagarna och plötsligt kommer det där tecknet som hon inte kan undvika. Det är inte enbart för att hon är läkare utan även för att hon är kvinna. På vägen hem från jobbet köper hon ett graviditetstest. Kvällen känns som en evighet men äntligen vaknar hon morgonen efter och springer in på toaletten för att få det hon redan vet bekräftat. Luna är gravid. Luna bär på barnet till en man hon inte vet är sim eller vampyr. 
 

Kommentera

Publiceras ej