Nu är hon här, lilla Mila. Lika blå som sin far, men hon har sin mammas hårfärg. På denna bild sover hon så sött i sin säng. 
 
En kärleksfull liten ängel är vad hon är. Tänk om Wade vetat vad som vändade honom när han kom till denna planet, all den lycka och kärlek som han skulle få uppleva. 
 
Zelda må vara en karriärskvinna, men har väl nått toppen av sin karriär har man många semesterdagar att ta ut och hon tänker inte missa en sekund för mycket av Milas uppväxt. Så fort hon får möjligheten att stanna hemma tar hon den. Då passar hon på att dels få umgås med sin dotter men även lära henne allt viktigt som en liten sim bör veta. 
 
Småbarns perioden flyger verkligen fram. Det är nu dags för Mila att fylla år. 
 
De två första skoldagarna är nu avklarade, även läxorna och Mila kan nu se framemot en helg innan skolan drar igång på allvar på måndag. Precis som sin mor är hon logiskt lagd och gillar all form av hjärngynastik. 
Igår satte jag och Cindy på oss pysselhattarna. Vi arbetade flitigt och fokuserat, vilket gjorde att tiden rann iväg. Var så lycklig när jag vaknade imorse och tänkte på vad vi åstadkommit. En layout för baksidan och en tankegång om även framsidan. Baksidan är typ to die for om ni frågar mig. För att inte tala om ett namn. Ett sjukt enkelt men slagkraftigt och stilrent namn. Fucking love it! Sen satte vi upp ett mål, 600. Så nu är det bara 277 kvar (minus de 28 jag lyckats komma på idag). Jag vet att jag är väldigt hemlighetsfull just nu men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska avslöja det eller inte. Kanske onödigt att skriva här då må ni tycka, men jag kunde inte låta bli. Jag är alldeles för stolt över gårdagen och alldeles för nöjd över den produktivitet vi visade igår. 
//Ynnejaxl