Idag hade jag en sådan dag, en städdag. Det blev en rejäl genomkörare inför jul eftersom tiden är alldeles för knapp för allt som ska hinnas med innan dess. Dagen var lång och bjöd på lite spänning, bland annat brakade sängen ihop. Ena benet gav vika, så jag fick ligga på golvet, hålla upp sängen medan jag kämpade febrilt för att få tag på lådan under sängen - som jag givetvis hunnit skjuta iväg för att damsuga och moppa under sängen - som fick agera stöd så inte fler ben skulle ge vika. Den lilla kampen resultade i en ännu mer ansträngd rygg än vad städningen redan gett. Förhoppningsvis känns det inte allt för mycket imorgon. 
 
När städningen var klar kom Danne, Inna och Ellis på besöks så det blev lite bebisgos. Den lilla tösen blir bara större och större för varje gång man ser henne. Känns som det händer hur mycket som helst nu. Dessutom verkar hon mysa allt mer av goset hon får då och då från sin faster. Jag säger som hennes mamma sa idag till henne medan jag överröste henne med pussar: "Alla älskar dig". 
 
Imorgon ska Janerik komma hit på besök, förutsatt att hans vatten börjat fungera igen. På agendan står en tripp in till den stora staden för lite julmarknad och vad man mer kan tänkas orka med en lördag i Stockholmstad. Förutom det ska jag skrapa ihop det julpyntet som jag inte placerat ut hemma hos mig och bege mig till Eduard för att pynta lite hos honom. Under julledigheterna kommer man troligen spendera mer tid hos honom än hemma och jag vill ju självfallet ha julstämning där med.
//Ynnejaxl 
Eveline växer så det knakar och dagarna bara rusar iväg. Ethan känner att han inte riktigt har lika mycket tid åt sin älskade vän Tango längre. Men lyckligtvis verkar Tango ha förståelse för det. Han vet att familjen utökat och att det just nu finns någon som behöver mer uppmärksamhet än honom, dessutom är denna nya varelse rätt så söt så hur kan man inte gilla henne?
 
Ethan är lyckligare än någonsin. Han har två simmar i sitt liv som han älskar mer än någonting annat i sitt simliv. Han kan knappt förstå hur han kan vara så lyckligt lottad att få ha dessa två i sitt liv. Han skräms också lite över hur snabbt tiden går. Det känns som det var igår Eveline kom till världen och hon börjar redan prata och gå. 
 
Tyvärr går tiden inte fort för enbart Eveline. En dag ser Ethan hur Tango ligger ute på gräsmattan och tittar rakt fram, ur skuggorna närmar sig en svart siluett. Ethan rusar ut för att hjälpa sin bästa vän när han inser att det är Liemannen som kommit för att hämta han älskade Tango. Sorgen är total och Ethan bryter ihop framför Tango medan han fridfullt somnar in för den sista gången. 
 
Ethan översköljs snabbt av skuldkänslor, även om Tango verkade förstå varför han inte längre sattes först känner Ethan att han borde spenderat mer tid med sin bästa vän under hans sista tid i livet. Samtidigt som han kampas med dessa känslor känner han ett enormt behov av att ge sin dotter samma vänskap som han fick uppleva med Tango. Eveline har visat ett stort kattintrese och därför beslutar han sig för att ge henne en liten kattunge i födelsedagspresent. Tomrummet efter Tango kommer aldrig fyllasmen åtminstone kan han skänka sin dotter en liknande kärlek i sitt liv som han själv fått och uppleva, om inte det är att hedra Tango så vet Ethan inte vad som är det. 
Min version av Ethan, Mia och Eveline från resident evil 7. Inte speciellt lika utseéndemässigt eller speciellt lika vad det gäller känslotillstånd och ambitioner men de är ändå min resident evil familj.