Min helg började redan i onsdags.

Jag skyllde igår på att jag måste ha varit nervös och spänd i två dagar inför Poledance och därför inte kunnat koncentrera mig. Men insåg nyss att min hjärna måste ha checkat ut i tisdagskväll/onsdag morgon medan jag kroppsligt dykt upp på jobbet varje dag. Jag har verkligen inte kunnat koncentrea på mig de tre dagar på jobbet, allra jobbigaste var i onsdags då jag helt ärligt inte ens kan säga vad jag gjorde på hela dagen... förutom att stirra på min datorskärm. Ska bli så fruktansvärt skönt att faktiskt gå från jobbet idag och få vara ledig. Dessa dagar jag har framför mig nu är nog mer behövliga än någonsin känns det som just nu. Dessutom är det allra bästa att detta är min sista dag som konsult. 
//Ynnejaxl

Har haft en blandning av ren nervositet och spänning hela dagen idag. Men nu gäller det. Nu får det bära eller brista för mig och Emma.
 

Kom till jobbet med vetskapen om att det skulle bli en lång torsdag. Eftersom Emma och jag börjar vårt nya träningsliv idag hade jag bestämt mig för att vara kvar på jobbet tills det begav sig, vilket skulle innebära middag på kontoret och avfärd klockan 19:00. När jag väl kom hit och såg på dagens schema insåg jag att jag inte hade några möten idag. En mardröm för mig en vanlig dag, en ännu värre förutsättning just idag. Inte stannade det där, först meddelade den ena kollegan att hon skulle åka hem och jobba hemifrån idag, sedan meddelade den andra samma sak, medan den tredje är på plats men på möte hela dagen… som toppen på moset verkar jag även ha en nästan lika ineffektiv dag idag som igår.

Tog mig i alla fall ut på lunchen för att få lite luft samtidigt som jag gav det återigen ett försök att leta efter en svart lite längre kofta. Det hela slutade med att jag köpte en kavaj … en svart kavaj. Som om jag inte hade nog med kavajer hemma, en svart är ju så originellt och verkligen inget jag redan har! Försöker intala mig själv att jag köpte den av legitima anledningar. Dels var den på kampanj och dels sitter den betydligt mycket bättre än den svarta jag har hemma.  Eftersom jag gått ner i vikt det senaste året och inte följt upp det med nya kavajer är de flesta av dem lite för stora för mig just nu. Försökte söka lite stöd hos Eduard i att jag tog rätt beslut, men han har ännu inte gett mig någon respons.

Nu ska jag väl försöka hitta arbetsnoralen man har gömt någonstans inom en. Vilket känns tungt… att skriva detta tog inte alls den tiden jag trodde det skulle. 
//Ynnejaxl