Man brukar säga att efter regn kommer alltid solsken,
men ibland känns det minst lika passande att vända på den skiten. 
 
Jag har haft några riktigt fantastiska dagar. Kändes riktigt härligt med två CX-pass måndag och tisdag. Vad det gäller cycklingen i onsdags vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Hade förväntat mig en betydligt mycket svårare hemfärd och en redig träningsvärk i torsdags men så blev de inte fallet. Efter passet kände jag knappt något i benen och dagen efter var de visserligen trötta men inte mer än så. Antingen kan jag inte klassificera mig som en nybörjare och måste gå upp en nivå eller så tog jag det alldeles för lugnt. Ska ge det ytterliagre ett försök innan jag beslutar mig för vilket. 
 
I torsdags var det Primärvårdskonferensen, så hela dagen spenderades på Stokholm Waterfront. Var en rolig och spännande dag som satte sina spår eftersom jag fick lov att stå upp i hela 8 timmar. På tåget hem bröt jag mot mina principer och satte mig faktiskt ner. På kvällen åkte vi till Danne, Inna och Ellis för lite gos. Min lilla sork har nu börjat lära sig att fästa blicken på allvar och man börjar få en ordentlig kontakt med henne när man pratar med henne. Vi hade även otorligt djupa och långa samtal oss emellan eftersom hon nu även ger ifrån sig ljud som kan liknas vid konversationsteknik. Mot slutet av kvällen blev hon något trött vilket resulterade i att hon somnade i min famn. Den stolta fastern satt verkligen och myste när det lilla underverket sov tryggt i min famn. 
 
Fredagen bjöd på hemmajobb och sällskap från Cindy. Medan jag satt och jobbade vid datorn spelade hon lite Sly. Jag flexade ut tidigt på eftermiddagen för att göra henne sällskap på riktigt och vi lyckades segra mot den svarta riddaren och ta oss till ancient arabia. På kvällen var det födelsedagsfirande hos morfar och ännu mer gos med min lilla sork. Saknar henne redan. 
 
Hur denna dag har varit ska vi inte prata om. Har en rejäl huvudvärk och en önskan om att man kunde spola fram tiden ... eller åtminstone få lägga sig. Försöker blicka framåt och vara positiv samtidigt som förnuftet ständigt talar till mig. En gnagande känsla i magen säger att det denna gång inte kommer lösa sig och det är då gråten kommer igen. 
//Ynnejaxl
Efter gårdagens träningspass, dagens trötthet och frussande känns det som kroppen fick ett rejäl wake up call. Synd för den är det inte över än. Idag väntar ytterliagre ett CX-pass, som jag ser så sjukt framemot, och imorgon är det premiär för mig och spinning. Ser framemot det med lite skräckblandadförtjusning. Jag tror det kommer bli sjukt tungt men förhoppningsvis får man en rejäl endorfinkick efteråt. Är rätt så desperat efter ett komplement till CX:en nu. Bodypump är som bekant uteslutet eftersom jag tröttnat grovt mycket på att köra till samma pass om och om igen, höra samma uppmuntrande ord, samma skämt och allt annat detsamma. Löpningen kickade heller aldrig igång iår och nu när vi börjar gå mot kallare tider är det också ett big no no.
 
Idag är jag som sagt riktigt fusen och trött. Trodde jag skulle klara mig ett tag till innan jag pälsade på mig, men snabbt slängdes den tanken bort och min poncho slängdes på. Tog även min sjal och lindade runt benen. Tyvärr har jag en helt mötesfri tisdag framför mig så även om jag längtar till CX:en känns det väldigt långt bort just nu.
//Ynnejaxl 
Imorse upplevade jag något som jag bäst kan beskriva med orden "jag blev antastad i bilvärlden". Känns fruktansvärt löjligt att använda de orden men det är så jag känner. Blev så paff att jag var tvungen att berätta det för både Becci och Cindy. Det var verkligen en härlig start på morgonen och återigen ställer man sig frågan varför bilister har ett sånt behov av att stå brevid andra bilar trots att parkeringen har massor av lediga platser både till höger och vänster. En lucka emellan kan man väl lämna istället för att stå slickade bredvid varandra ... och ännu viktigare man kan väl ge en person lite mer andrum när den försöker ställa sig rätt i en ruta istället för att ställa sig slickad bredvid och hoppa ur sin egen bil direkt mot en annan rullande bil? Nä, nu har jag ältat detta för mycket för denna dag. 
 
Idag är det måndag och en ny vecka. Jag är lite småförtjust i mina måndagar numera. Vi har flera stående möten på måndagar vilket gör att de känns korta och blir överkomliga tillskillnad från tidigare när de kunde vara riktigt långa och ibland till och med mötesfria för min del. Vad som är ännu mer underbart är att jag denna vecka känner mig 100 % säker på att träna igen. Jippie! Har varit två sega och något ångestladdade veckor utan något besök på gymmet, men nu är jag back on track. Ska rivstarta detta med ett CX-pass idag och imorgon samt mitt allra första spinningpass på onsdag. Har så toktröttnat på bodypumpen nu vilket jag framförallt tror beror på att jag sedan i våras kört samma pass eftersom det inte kommit ett nytt bland de virtuella passen. Det börjar kännas lite gammalt och tråkigt, jag behöver åtminstone någon form av variation så nu är planen att byta ut bodypumpen till spinning. Förutsatt att jag gillar spinning det vill säga, men det blir upp till bevis på onsdag. 
//Ynnejaxl