Eveline växer så det knakar och dagarna bara rusar iväg. Ethan känner att han inte riktigt har lika mycket tid åt sin älskade vän Tango längre. Men lyckligtvis verkar Tango ha förståelse för det. Han vet att familjen utökat och att det just nu finns någon som behöver mer uppmärksamhet än honom, dessutom är denna nya varelse rätt så söt så hur kan man inte gilla henne?
 
Ethan är lyckligare än någonsin. Han har två simmar i sitt liv som han älskar mer än någonting annat i sitt simliv. Han kan knappt förstå hur han kan vara så lyckligt lottad att få ha dessa två i sitt liv. Han skräms också lite över hur snabbt tiden går. Det känns som det var igår Eveline kom till världen och hon börjar redan prata och gå. 
 
Tyvärr går tiden inte fort för enbart Eveline. En dag ser Ethan hur Tango ligger ute på gräsmattan och tittar rakt fram, ur skuggorna närmar sig en svart siluett. Ethan rusar ut för att hjälpa sin bästa vän när han inser att det är Liemannen som kommit för att hämta han älskade Tango. Sorgen är total och Ethan bryter ihop framför Tango medan han fridfullt somnar in för den sista gången. 
 
Ethan översköljs snabbt av skuldkänslor, även om Tango verkade förstå varför han inte längre sattes först känner Ethan att han borde spenderat mer tid med sin bästa vän under hans sista tid i livet. Samtidigt som han kampas med dessa känslor känner han ett enormt behov av att ge sin dotter samma vänskap som han fick uppleva med Tango. Eveline har visat ett stort kattintrese och därför beslutar han sig för att ge henne en liten kattunge i födelsedagspresent. Tomrummet efter Tango kommer aldrig fyllasmen åtminstone kan han skänka sin dotter en liknande kärlek i sitt liv som han själv fått och uppleva, om inte det är att hedra Tango så vet Ethan inte vad som är det. 

Kommentera

Publiceras ej