Ethan känner det enorma suget att slå sig fri från sina mor och hans föräldrars rikedom. Han flyttar tidigt hemifrån, redan innan han slutat gymnasiet hittar en liten etta inne i stan som han slår till på. Han lever snålt och drömmer om den dagen då han lever i ett stort hus som han själv jobbat för.
 
Ethan vet att det är en lång väg kvar till den drömmen och han har inte bråttom. Just nu njuter han till fullo av att befinna sig mitt i smeten och ständigt känna pulsen från stadslivet. Han försöker utforska varenda vrå av staden och dess kvarter och backa inte för att testa nya smakupplevelser eller skaffa nya bekantskaper. 
 
I sin iver att testa ny saker finner han en ny kärlek, han fullkomligt älskar att få folk att skratta. Han finner en inre frid när han får en sim att skratta och ju fler det är som skrattar desto lyckligare och fulländad känner han sig. 
 
 
Ethan inser snabbt att detta är vad han vill jobba med. I sin lilla etta spenderar han många timmar framför datorn, slipar, förfinar och vässar skämt av olika slag. Hans arbete ger resultat också, när han äntligen får ett jobb inom underhållningsbranchen dröjer det inte länge innan hans hårda arbete och råa talang syns av hans chefer och han klättrar sakta uppåt på sin karriärsstege. 

Kommentera

Publiceras ej