En dag när Ethan är i sina gamla kvarter i San myshuno får han syn på en sim han aldrig sett förut i staden. Ethan är övertygad om att hon är nyinflyttad eftersom han utan tvivel skulle ha kommit ihåg henne annars. Han kan inte låta bli att gå fram och presentera sig och visa sin mest gentlemannasida han kan finna. 
 
Hon heter Mia och är förtrollande vacker enligt Ethan. De spenderar flera timmar åt att bara sitta och prata vid borden utanför hans gamla hyresrätt. Mia berättar att hon mycket väl flyttade till San myshuno för inte så länge sen och faktum i ett av husen här bredvid. Komiskt nog visar det sig att Mia är den hyresgästen som flyttade in hans hyresrätt direkt efter honom.  
 
Dagen efter möter Ethan upp sin vän Geraldo för att spela lite basket. Ethan känner att han är ofokuserad och har svårt att kasta bollen i nätet. Så efter någon timme på basketplanen slår de sig ner i parken för att umgås. De äter god mat och snackar som bara goda vänner kan men Ethan känner sig inte riktigt närvarande. Han hänegr inte riktigt med när Geraldo pratar och han har svårt att komma på samtalsämnen. 
 
När Ethan kommer hem igen efter att ha spenderat hela dagen med Geraldo känner han sig fortfarande frånvarande. Inte ens Tango kan få honom att känna sig helt närvarande. Efter ett tag förstår han vad som gör honom så disträ. Han kan inte sluta tänka på Mia. Hon var verkligen charmig och obeskriviligt vacker. Han vill så gärna träffa henne igen men vill inte vara för påflugen.  

Kommentera

Publiceras ej