Luna har sin första operation inbokad, men ibland vill ödet andra saker. Samma dag som den inbokade operationen kommer ett akutfall in på sjukhuset, en annan sim måste akutopereras och det är verkligen bråttom. Eftersom Luna är den enda läkaren på plats som både har tid och befogenhet till sådana sjukdomsfall får hon hoppa in. Då det är bråttom hinner hon inte ens bli nervös utan agerar helt på kunskap och intention, hennes insats är strålande vilket gör att även nästa operation går galant. Hennes otroliga förmåga att fokusera och hennes fleixbla arbetssätt gör att hon blir befodrad till Allmänpraktiserande.

När Henrik får reda på detta insisterar han att bjuda Luna på ett restaurangbesök för att fira henne. Visserligen tycker hon det är lite genant men gläds över sin vän och hans givmidlhet samtidigt som hon känner att hon skulle behöva koppla av ordenligt. Hon älskar sitt jobb men ibland är det bra tungt, därför känns en kväll med en god vän och några glas nektarjucie som en mycket bra idé. 
 
På vägen hem beslutar sig Luna för att ta en promenad genom staden. När hon går förbi karaokebaren börjar törsten göra sig allt mer påmind och hon kan inte låta bli att slinka in. Väl där inne stöter hon på Jason Long. En mystisk sim som fängslar henne mer än någon annan sim hon mött. 
 
Med ännu med nektarjucie i blodet kan inte Luna motstå frestelsen att bjuda hem Jason. Väl hemma tappar Luna all form av kontroll och kvällen leder till ett hett kärleksmöte mellan lakanen. När hon vaknar upp morgonen därpå är Jason spårlöst försvunnen och hon kommer på att hon inte ens frågat efter hans nummer eller vart han bor.
 

Kommentera

Publiceras ej