Idag testade jag något nytt, SomaMove. Var ganska så kluven inför passet, antingen skulle det bli skitkul eller bland det tramsigaste jag gjort. Det hamnade någonstans däremellan. Passet varade i 45 minuter, vilket enligt mig var lite väl långt av den enkla anledningen att jag blev lite smått uttråkad. Men efteråt översköljdes man av en underlig känsla. Jag kände mig helt lelös och en aningen groggy men framförallt kändes det oerhört skönt i hela kroppen. Varenda muskel kändes uttöjd och det kändes som man sträckt ut kroppen på ett vis som varit behövligt länge. Nu när några timmar gått har all form av känsla efter tärningen försvunnit och det enda som jag får mig att känna mig duktig idag är faktumet att jag ständigt påminner mig och återgå till passet för att bilda en klar uppfattning. 
 
Har just nu en ytterst svävande plan gällande pass. CX på måndagar varje vecka och sedan grit varannan tisdag och suma varannan onsdag. Som sagt, mycket vag och ytterst tveksam på om detta kommer hålla men just nu väljer jag att hoppas på den. Ska även komma igång med en ny 30 day challenge nästa vecka. 
 
Nu kom ett helt ointressant inlägg som jag tvingade fram eftersom jag satt ett simsinlägg på tidsinställning och jag vägrar att ha två storylines efter varandra. 
//Ynnejaxl

Kommentera

Publiceras ej