Under farmen fick jag ett plötsligt infall av att kolla igenom gamla inlägg. Klickade in mig på katergorin serier just för att se vad jag skrivit för spännande där. Hittade då denna del i ett stycke då jag från började pratade om Bloodline. 
 
"/.../Min favorit biroll visar sig bara bli jobbigare och jobbigare för huvudpersonerna, vilket även gör att man någonstans önskar personen ondo. Det är något jag både gillar och inte gillar med serier, när de kan få en att ändra uppfattning och tycke så starkt om en person, samtidigt som man kan förstå personens handlingar blir man sur på den ändå. Tillskillnad från Carl i The walking dead som jag tror alla skulle må så mycket bättre av om han blev biten. "
 
Kunde inte låta bli att le åt faktumet att jag den 29 augusti 2017 uttryckte min önskan om att Carl skulle bli biten, för att några månader senare få bevittna detta. Visserligen var detta långt ifrån enda gången jag uttryckt den önskan dock har det enbart skett i tal och de flesta gångerna har varit till Cindy. Dessutom har det alltid varit i övertygelsen av det aldrig någonsin skulle ske. Vad denna aggression mot lillpojken grundar sig i är ganska enkelt. Sedan han var den mest betydande anledningen att Dale dog i säsong två har jag haft ett förakt gentemot Carl, detta är ett förakt som växt i takt med andra - mindre betydande - aktioner av honom. Det innebar att lyckan var rätt så stor när han drog upp sin skjorta och blottade bitmärket. Det må låta hemskt, men att han dog anser jag är bland det bästa som hänt i den serien.
//Ynnejaxl 

Kommentera

Publiceras ej